Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Informasjonsmøte om koronavennlige julearrangementer

Planlegger dere et arrangement før jul og lurer på hvordan dette kan gjennomføres på en trygg og god måte i tråd med smittevernreglene? Da anbefaler vi deg å bli med på informasjonsmøte med kommuneoverlegen onsdag 7. oktober.

Julegata

Lag og foreningers bruk av lokaler på skolene og hallene i kommunen

Kriseledelsen har prioritert å få til en trygg start av skolene, og har derfor ikke ønsket å slippe inn lag og foreninger på skoler og i haller før skolene er i gang. Vi vil gjerne at lag og foreninger kan starte opp igjen sine aktiviteter og øvelser på en trygg måte, og kommer nå med noen råd om hvordan dette kan gjennomføres. Vi minner om at aktiviteter bør først og fremst foregå med barn fra samme lokalmiljø.

Interior dutch gymnasium for school sports

Informasjon til deg med barn i skolen

25. august ble en skoleklasse ved Blomdalen ungdomsskole satt i karantene etter et smittetilfelle i en av klassene. Klassen er nå ute av karantene, men på denne siden samlet vi informasjon som var viktig for foreldre på denne tiden og som kan være nyttig for andre.

School test

Skoleklasse i karantene i Lindesnes kommune

To søsken som er elever ved Blomdalen ungdomsskole og Oasen skole, samt en ansatt ved Mandals AS, har fått påvist koronavirus. Som følger av dette skal en klasse, en elevgruppe på 12 og noen ansatte ved Blomdalen ungdomsskole være hjemme i karantene i 10 dager for å hindre smitte.

Koronavirus

To nye smittetilfeller i Lindesnes kommune

Søndag 23. august har ett barn i aldersgruppen 10-19 år og en mann i aldersgruppen 40-49 år testet positivt på koronaviruset i Lindesnes kommune.

Koronavirus

Negativ koronatest betyr ikke nødvendigvis at du kan tilbake til jobb og skole

Kommuneoverlegen får tilbakemeldinger om at det er flere som tror de kan gå tilbake til jobb og skole hvis de har luftveissymptomer, men tester negativt på koronatesten. Dette er feil.
En negativ test forteller bare at du ikke er smitteførende den dagen testen tas. Så lenge man har luftveissymptomer skal man holde seg hjemme til dagen etter symptomfrihet.

Koronavirus

Ikke samle flere enn at dere klarer å holde tilstrekkelig avstand

Sånn som på dette bildet kunne dere sitte før - men ikke nå. Skal du samle folk eller er du invitert en plass? Husk avstand - minst 1 meter og ikke vær flere enn at dere klarer å holde avstand !!

Kommunens kriseledelse anser private sammenkomster og fester med over 20 personer tilstede som en av de største risikoene knyttet til smitte i vår kommune akkurat nå, i tillegg til importsmitte. Vi fraråder private sammenkomster eller fester med over anbefalt grense på det sterkeste.

happy family photographing at dinner in garden
1 | 2 | 3