Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
23. november:

Alt om koronasituasjonen i Lindesnes kommune. Information about the coronavirus.

Status Lindesnes kommune 19. november

Stort sett alle nærkontaktene er nå testet og resultatene er foreløpig oppløftende. De aller fleste tester negativt. Her er oppdatert informasjon om smittesituasjonen i Lindesnes kommune 19. november.

status 19

Trenger du hjelp eller vil du hjelpe?

Koronaviruset påvirker hverdagen til hele befolkningen. Noen trenger hjelp til å handle mat eller andre praktiske oppgaver, og mange ønsker å bidra som frivillige. Ta kontakt med frivilligsentralen for å bidra eller få hjelp.

Hånd

Viktig informasjon fra Lindesnes kommune

Smittesituasjonen i Lindesnes er fremdeles uavklart. Vi iverksetter nå en del tiltak for å begrense sosial omgang og aktivitet. Vi prioriterer å holde skoler og barnehager åpne, i tråd med nasjonale retningslinjer. Det er også viktig at vi klarer å legge til rette for at bedrifter og andre virksomheter kan være i virksomhet. For å få det til har vi målrettede tiltak ut fra smittesituasjon, og begrenser en del andre kontaktpunkter utover de nevnte.
Under smittesituasjonen ser du hvilke konkrete tiltak vi iverksetter med bakgrunn i smittesituasjonen.

Teststasjonen i Mandal

17 personer bekreftet smittet etter treff i Lyngdal

17 personer bosatt i Lindesnes kommune er bekreftet smittet av koronaviruset etter deltakelse på et menighetstreff i Lyngdal forrige helg. Blant de smittede er både voksne og barn. Alle er satt i isolasjon.

Bilde koronavirus[1]
1 | 2 | 3 | 4 | 5