Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Koronavirus

Her har vi samlet aktuell informasjon om koronavirus, vaksinasjon og tiltak.
Bestill time til vaksinering | Bestill koronatest | Nyhetsoversikt | Alt om korona

Aktuelt

Nå er 57 prosent vaksinert med minimum en dose, og fra mandag av kan alle over 18 år bestille time til koronavaksinering

Nå er 57 % av innbyggerne over 18 år i Lindesnes kommune vaksinert mot koronaviruset, og av disse er 36 prosent fullvaksinerte med to doser.

• Nå kan personer i gruppe 10 bestille time til vaksinering. Gruppe 10 er personer i alderen 18-24 år og 40-44 år
  • Fra mandag 19. juli kl. 12.00 vil alle over 18 år kunne bestille time til vaksinering. Det legges ut nye timer fortløpende.
  • Vi tildeler ikke time, men du vil få sms med oppfordring om å bestille time når det er din tur.
57 prosent av innbyggerne over 18 år i Lindesnes kommune er vaksinert mot koronaviruset. Av disse er 36 prosent fullvaksinerte.

Over 10.000 innbyggere er vaksinert i Lindesnes

Lindesnes kommune får flere vaksinedoser enn forventet. Det betyr at vi har mange ledige timer i uke 29, 30 og 31 og det er viktig at de som er i aldersgruppene det åpnes opp for bestiller time.

Vaksinekoordinator Carina Kaasene

Koronavaksine

Lindesnes kommune tilbyr vaksine til alle innbyggere i Lindesnes. Vi vaksinerer befolkningen trinnvis, i tråd med retningslinjene fra nasjonale helsemyndigheter.

Her bestiller du time til vaksine.

Du skal ikke bestille time til andre dose. Du får tilsendt SMS med ny time.

Vaksinering covid

Lindesnes kommune følger den nasjonale planen for gjenåpning

I Lindesnes kommune gjelder de nasjonale anbefalingene og reglene. Vi har ingen lokal forskrift.

Regjeringen gikk 18. juni til trinn 3 i gjenåpningsplanen. De nye anbefalingene gjelder fra 18. juni, mens forskriftsendringene (reglene) trer i kraft fra søndag 20. juni kl. 12.00.

Koronavirus og logo[1]

Nå er det her du skal møte når du skal ta koronavaksinen

Kommunens vaksinekontor har flyttet fra Hald internasjonale skole til Doneheia 36 på Jåbekk industriområde i Mandal. Nå er det her du skal møte til vaksinering.

Personer i noen risikogrupper blir fremdeles vaksinert hos fastlegen sin og får innkalling fra fastlegen.

Vaksinekontor: Vaksinekontoret (det mørke bygget) har flyttet til Doneheia 36. Bildet er tatt ovenfra. Når du kommer kjørende opp Doneheia ligger Vaksinekontoret vis a vis Teknisk drift, på venstre side av veien.

Nå kan personer født i 1967-1971 bestille time til koronavaksinering

Nå har vi åpnet opp for at personer født i 1967 – 1971 kan bestille time til vaksinering. De aller fleste av disse får SMS med tilbud om å bestille time. Selv om du ikke har fått SMS, men er født i disse årskullene (eller før), kan du likevel bestille time. Du må bestille time til første dose selv. Du får ikke tildelt time.

Så snart det blir mulig å åpne for flere årskull, vil vi gjøre det. Du får en sms når det er din tur.

Bestill time til vaksinering her.

Vaksinering covid

Lindesnes får færre vaksinedoser - vaksineringen forsinkes

Lindesnes kommune får færre vaksinedoser enn forespeilet. Det innebærer at vaksineringen forsinkes og at personer i aldersgruppen 25-40 år trolig ikke vil få tilbud om vaksine før i august/september.

Vi planla for at alle over 18 år skulle være ferdig vaksinert i løpet av uke 31, første uken i august.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |