Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Husk smittevernreglene i sommer

Mange forbinder sommer i Lindesnes med utekonserter og sydende liv i Mandals gater. Det vil det være også i år, men med litt annen vri enn tidligere. Serveringsstedene jobber godt med smittevern. Nå er det opp til hver enkelt å ta ansvar, følge smittevernreglene og vise hensyn. Så har vi tro på mange gode opplevelser – også i år!

Malin Helen Jørgensen

Kinoen er åpen for publikum

Buen kino åpner for publikum torsdag 11. juni. Vi gleder oss til å ta imot gjester igjen!

Fremad film kino

Er du kronisk syk og ønsker å dele Koronaerfaringer med andre?

Koronaviruset preger hverdagen til oss alle sammen. For de som har kroniske sykdommer kan det være ekstra krevende tider. For noen kan det være til god hjelp å utveksle erfaringer med andre i lignende situasjoner. Det finnes en rekke lokale frivillige bruker- og pårørendeorganisasjoner som kan kontaktes.

Illustrasjonsbilde Koronaerfaringer for syke

Åpne skoler

Elevene på 1. - 10. trinn møter en annerledes skolehverdag med en rekke smitteverntiltak som skal forebygge smitte av koronaviruset.

Klasserom med elever

Kommunens bruk av smittevernutstyr

Lindesnes kommune har tillit til og følger rådene fra Folkehelseinstituttet (FHI) om at helsepersonell ikke skal bruke munnbind, dersom brukeren er uten symptomer på luftveisinfeksjon.

Malin Helen Jørgensen

Åpne barnehager

Alle barnehager i Lindesnes kommune, kommunale så vel som private, er nå åpne igjen.

Huske i barnehage

Trenger du hjelp eller vil du hjelpe?

Koronaviruset påvirker hverdagen til hele befolkningen. Noen trenger hjelp til å handle mat eller andre praktiske oppgaver, og mange ønsker å bidra som frivillige.

Hånd
1 | 2