Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
:

Alt om koronasituasjonen i Lindesnes kommune. Information about the coronavirus.

Fire nye smittetilfeller 17. april

De smittede er en gutt under 10 år, en mann under 20 år, en kvinne i 40 årene og en kvinne over 70 år. De er smittet som nærkontakter til tidligere kjente smittetilfeller, og er nå i isolasjon. 23 nærkontakter er satt i karantene. Smittesporingen er avsluttet.

Gode nyheter: Alle beboere i hjemtjenesten på Vigeland har test

Disse anbefalingene og reglene gjelder nå

Under ser du hvilke anbefalinger og regler som gjelder fra fredag 16. april.

Mandag 19. april åpner svømmehallene igjen, og kinoen kan ta inntil 100 publikummere så lenge de kan holde én meters avstand.

Koronavirus og logo[1]

To nye smittetilfeller, uavhengig av hverandre – SFO på Nyplass skole i karantene

En kvinne i 40 årene og ei jente under 10 år har testet positivt på koronaviruset i Lindesnes kommune 13. april. De to smittetilfellene har ingen sammenheng.

Kvinnen er ansatt i SFO på Nyplass skole, og som følger av dette er barn og ansatte som har vært på SFO på Nyplass skole i perioden 7-12. april, samt et håndballag, satt karantene.

Koronavirus og logo[2]

Nytt smittetilfelle 12. april

En kvinne i 30-årene testet positivt på koronaviruset i Lindesnes kommune 12. april. Hun er kjent nærkontakt til en tidligere smittet, og var allerede i karantene da smitten ble påvist. Det er ingen nye nærkontakter, og smittesporingen er avsluttet.

Koronavirus og logo[1]

Lurer du på om du er i høyrisikogruppen for vaksinering? Les her

Det er for tiden mange som ringer koronatelefonen/vaksinetelefonen med spørsmål om vaksinering av personer i høyrisikogruppen. Hvis du er under 65 år og mener du er i høyrisikogruppen, kan du ta kontakt med fastlegen din for å sjekke om du er tatt med på listen over personer i høyrisikogruppen.

Fersken Vinterforlovelse Kunngjøring Facebook-innlegg (3)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |