- Det blir historiske foredrag, konserter, idrettsoppvisninger, korps, kor og opptog og folkefest gjennom hele byen, bare for å nevne noe. Allerede i morgen går startskuddet med det første historiske foredraget, og vi gleder oss til å feire den flotte byen vår med brask og bram sammen med hele kommunens befolkning, forteller ordfører Even Tronstad Sagebakken.

Se programmet

Jubileumskomiteen er takknemlig for at det lokale næringslivet, kulturlivet, frivillige, lag og foreninger har vært positive og velvillige, og på den måten bidratt til at programmet er blitt variert og mangfoldig. Alle arrangementene i regi av jubileumskomiteen er gratis og åpne for alle. 

Spesielt takk til Sweco, Nøsted & og Edgars bakeri som sponser jubileumsfeiringen og enkelte av arrangementene. 

Følg med på hva som skjer!

Du vil finne fullstendig arrangementsoversikt på kommunens nettside om kort tid. Denne oppdateres fortløpende.

- Vi oppfordrer folk til å følge med på hva som skjer og ta del i folkefesten. Vi håper og tror at dette er noe som kan gi glede og stolthet til byen vår, og noe vi vil ta med oss videre som gode minner, forteller kultursjef Alfred Solgaard.

Vil du markere 100-årsjubileet?

Dersom det lokale næringsliv, et lag, en forening, frivillige, kulturlivet eller andre som bor i kommunen ønsker å markere byjubileet kan dere fritt bruke byjubileets logo i forbindelse med markeringen.

Du finner logoen her

Ønsker du å ha arrangementet med i programmet for byjubileet? Send noen linjer med informasjon om arrangementet til byjubileet2021@lindesnes.kommune.no  - så synliggjør vi arrangementet i programmet på kommunens nettside slik at blir tilgjengelig for alle, og flere kan delta. Du finner oppdatert program her.

Hvem sitter i jubileumskomiteen?

  • Even Tronstad Sagebakken
  • Lene Lauvdal, kulturkonsulent
  • Asle Nesland (Venstre), valgt av kommunestyret
  • Thor Gunnar Hansen, historiekomiteen
  • Lill Tony Larsen Ramvik (FrP), valgt av kommunestyret
  • Frida Grimestad Udøy, BU representant
  • Kyrre Jordbakke, rådmann
  • Alfred Solgaard, kultursjef