Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Stor skogbrannfare og generelt bålforbud

Vi minner om at det er generelt bålforbud i hele landet mellom 15. april og 15. september. Akkurat nå er det stor skogbrannfare i hele Agder, og vi oppfordrer derfor alle til å være forsiktige og vise aktsomhet slik at det ikke begynner å brenne.

Bålforbud

Lindesnes kommune søker samarbeid om dagsturhytta

Lindesnes kommune skal bygge dagsturhytte på Epleneset ved Aurebekksvatnet. Vi ønsker å inngå avtale om tilsyn, drift og vedlikehold av dagsturhytta med en lokal frivillig aktør, mot kompensasjon.

Vi inviterer frivillige lag og foreninger som er interessert i å ta kontakt!

Dagsturhytta Agder

Nå er friluftslivsområdene på Underøy tydelig skiltet

Har du tenkt deg en tur på Underøy? Da er det greit å vite at bilen skal parkeres ved Sandvika friområde nord på øya, og at du må gå eller sykle videre. Husk også at det er sauer på beite og båndtvang hele året. 

Informasjonstavle på Underøy

Kommunestyresalen fylt av frivillige som ønsker å bidra

Forrige uke var kommunestyresalen fylt av engasjerte frivillige som står klare til å bidra på hver sin måte, sammen med kommunen, overfor flyktningene som kommer til Lindesnes. 

Målet med møtet var å skape en plattform for samarbeid mellom kommunen og frivilligheten, slik at man er godt forberedt på å bidra sammen i hjelpearbeidet mot flyktningene.  

Lokale lag og foreninger fylte kommunestyresalen med stort engasjement for å hjelpe flyktningene som kommer til kommunen fra Ukraina.