Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Dagsturhytta skal hete Aurebu

Denne uka ble navnekonkurransen for dagsturhytta avsluttet. Det kom inn 72 forslag til navn som juryen har vurdert. Noen navn ble foreslått flere ganger. Tusen takk for det gode engasjementet rundt dette!

Dagturhytta og bilder av området rundt

Hjelp til jul - har du lyst til å bidra?

Det er flere frivillige organisasjoner som engasjerer seg for å hjelpe folk med mat og gaver til jul, og det arrangeres også julaften for enslige og enslige foresatte med barn.

Julegave Foto: Kira auf der Heide

Hva gjør du hvis du mistenker skabb?

Høst- og vintermånedene er en tid hvor barn og unge er tettere på hverandre i lek, og faren for å bli smittet med skabb øker. Hvis du klør mye og får utslett kan det være skabb.

Kløe illustrasjonsfoto

Lindesnes kommune ønsker å takke alle som bidro under årets TV-aksjon

TV-aksjonen 2022 går til Leger uten grenser sitt arbeid for å gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det mest.

Pr 26.10.22 er det samlet inn hele kr. 980 318 i Lindesnes kommune! Dette hadde ikke vært mulig uten deres hjelp og bidrag. Så igjen, tusen takk!

Logo TV-aksjonen 2022

Nå kan du søke om Drømmestipend!

Ungdom i alderen 18–25 år i 2022 som holder på med kunst og kultur – alene eller sammen med andre – kan nå søke Drømmestipendet! Stipendet deles ut i kategoriene dans, musikk, sirkus, skapende skriving, teater, visuell kunst og åpen klasse.

Søknadsfrist for Drømmestipendet 2023 er 15. november 2022 kl. 12:00. 

Drømmestipend - illustrasjon

Tilskudd til inkludering av barn og unge

Du kan nå søke om tilskudd for å legge til rette for at alle barn og unge skal ha mulighet til mestring og samfunnsdeltakelse. Med samfunnsdeltakelse menes tilknytning til fritidsaktiviteter, kulturliv, utdanning, organisasjonsliv og arbeidsliv, samt demokratisk deltakelse.

Søknadsfristen er 18. november 2022.

Tilskuddsordningen skal bidra til utvikling av åpne møteplasser, deltakelse på ferie- og fritidsaktiviteter og fullføring av utdanningsløp. 

Tilskudd til inkludering av barn og unge

Vi har testet badevannet

Vi tester fortsatt badevannet, og kvaliteten er god de aller fleste steder! Hver uke i sommer er det tatt prøver av badevannet i Lindesnes. Resultatene legges ut her fortløpende.  

Barn bader