Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Vi har testet badevannet

Det er sommer, sol og tid for å bade! Her finner du resultatet av analyser gjort ved forskjellige badeplasser rundt om i kommunen. 

Barn bader

Sommerferieaktiviteter for barn og unge

Det er flere aktører som tilbyr flotte ferieaktiviteter for barn og unge i Lindesnes kommune. Du trenger ikke å være- eller bli medlem for å delta. Noe er gratis, og noe koster penger. Se mer informasjon om dette under hver aktivitet.

Meld deg på og bli med - de gleder alle seg til å møte deg! 

(Listen under blir oppdatert etter hvert som vi får inn nye aktiviteter). 

4 barn som leker med en stor badeball

Hva gjør jeg hvis jeg tråkker på en Dvergfjesing?

Dvergfjesing ble observert på Mandals strender første gang i 2021, blant annet på Sjøsanden. Vi følger med på om fisken dukker opp igjen, og vil informere hvis vi får sikre observasjoner. 

bilde av fisken dvergfjesing

Endelig er sommeren her igjen!

I denne artikkelen har vi samlet informasjon som kan være med på å gjøre opplevelsen nær- og på sjøen til en trygg og god opplevelse for alle. 

Fløyholmsundet

Lørdag 1. juni startet laksefisket!

Vi er så heldig og kan by på fiske i to lakseelver; Mandalselva og Audnaelva. Det er noen flotte kilometer med gode muligheter for fisk! 
Praktisk informasjon om regler, soner og fiskekort finner du her. 

Laksefiske i elv

Informasjon til 17. mai-arrangører - ledere og medlemmer av lag og foreninger

I anledning feiringen av Norges nasjonaldag 17. mai ønsker kommunen å informere om koordinerings- og støtterollen vi vil ha for feiringen. 

Det er med stor glede vi ser frem til de ulike arrangementene som vil finne sted i vår kommune, og vi er imponert over det engasjementet og initiativet dere viser!

Norsk flagg