Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Stenging av 9 hull på Spangereid frisbeegolfbane 1.april – 31.mai

Av hensyn til villsauer som skal lamme på Trones stenges hull 1, 2, 3, 6, 7, 13, 16, 17 og 18 på Spangereid Frisbeegolfbane i perioden 1.april – 31.mai. 

Kommunen minner samtidig om ferdselsforbudet på dyrka jorder i samme perioden, da sauene trenger ro i perioden før, under og etter lamming. Så må du som alltid ta hensyn til sauene om du møter dem andre steder i terrenget.

Stengte hull - Spangereid frisbeegolfbane

Stenging av lysløypa i Holum

Lysløypa vil i en periode på ca. 2 uker fra slutten av mars bli stengt pga. tømmerdrift. Entreprenøren vil skilte arbeidsområde, og vi ber publikum respektere avsperringene.

Skiløype i skogen

Tilskudd til "grønne møteplasser"

Velforeninger/ tilsvarende kan søke om midler til å oppgradere sine nærområder/ grønne møteplasser. I 2023 er det satt av kr 200.000,- som skal fordeles. 

Søknadsfristen er 15. april 2023.

Grønne møteplasser

Hva gjør du hvis du mistenker skabb?

Høst- og vintermånedene er en tid hvor barn og unge er tettere på hverandre i lek, og faren for å bli smittet med skabb øker. Hvis du klør mye og får utslett kan det være skabb.

Kløe illustrasjonsfoto

Lindesnes kommune ønsker å takke alle som bidro under årets TV-aksjon

TV-aksjonen 2022 går til Leger uten grenser sitt arbeid for å gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det mest.

Pr 26.10.22 er det samlet inn hele kr. 980 318 i Lindesnes kommune! Dette hadde ikke vært mulig uten deres hjelp og bidrag. Så igjen, tusen takk!

Logo TV-aksjonen 2022

Vi har testet badevannet

Vi tester fortsatt badevannet, og kvaliteten er god de aller fleste steder! Hver uke i sommer er det tatt prøver av badevannet i Lindesnes. Resultatene legges ut her fortløpende.  

Barn bader