Kathrine Nor Gundersen
Kathrine Nor Gundersen

Årets kulturpris

Kathrine Nor Gundersen tildeles Årets kulturpris for sin mangeårige innsats som artist, underholder og allsidig kulturarbeider. Kathrine har stått på scenen og underholdt siden hun var liten, og er et kjent ansikt for de fleste. 

Som voksen har hun delt sin unike kompetanse og erfaringer med barn, ungdom og voksne. Kathrine har drevet barneteater og har i flere år vært instruktør for russerevy og musikaler. Hun har gledet hele kommunens befolkning med utallige forestillinger gjennom mange år: sommerrevy i 9 år og juleshow i 8 år. I tillegg er hun leder, dirigent, utøver og primus motor i Showkoret. Kathrine har uten tvil bragt fram både latter og stemning i en årrekke. 

Vi gratulerer den verdige vinneren!

Kjell Ivar Løvslett
Kjell Ivar Løvslett

Årets navn

Kjell Ivar Løvslett tildeles prisen Årets navn. Løvslett har i en årrekke vært en pådriver og lagt til rette for en levende by og et rikt kulturliv i Mandal.

Han får prisen fordi han i dette spesielle året, og denne spesielle sommeren, har sørget for å tilpasse opplegg etter smittevernreglene, og arrangerte mange flotte konserter til glede for veldig mange. 

Vi gratulerer den verdige vinneren!

 

Hanna Olsen
Hanna Olsen

Ungdommens kulturstipend

Ungdommens kulturstipend tildeles Hanna Louise Olsen (16). Hanna spiller bratsj og ønsker å utvikle seg videre. I fem år har hun spilt i Talent Sør Lørdagsskolen.

Pengene skal gå til ny bue og stol til bratsjen. 

Vi gratulerer den verdige vinneren!

Karoline Bessessen Ekerheim

Ungdommens kulturstipend

Ungdommens kulturstipend tildeles Karoline Bessessen Ekerheim (24). Karoline søkte på Ungdommens kulturstipend fordi hun ønsker støtte til å leve ut drømmen sin om å gi ut en roman. Romanen er under arbeid nå, og pengene skal gå til å tilegne seg kunnskap om temaene hun skriver om. 

Hun vil lære om lokale plasser i Norge, og det overnaturlige og overtroiske som er knyttet til ulike steder i landet. 

Vi gratulerer den verdige vinneren!

Martin Ukkelberg
Martin Ukkelberg

Ungdommens kulturstipend

Ungdommens kulturstipend tildeles Martin Ukkelberg Sløgedal (15). Martin satser på løping og ønsker å inspirere andre. Han søkte kulturstipendet for å utvikle seg videre innen idrett.

Stipendet skal brukes til å dekke utgifter knyttet til idretten. 

Vi gratulerer den verdige vinneren.