Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Dette er en oversikt over frivillige lag og foreninger i Lindesnes kommune. Det er lag og foreninger selv som melder inn informasjon om sin aktivitet og kontaktinformasjon. Lag og foreninger er videre ansvarlige for å melde inn oppdateringer. Frivillighetskoordinator i Lindesnes er kontaktperson ved spørsmål.

Hvis du ikke finner ditt lag eller forening i denne oversikten, kan du registrere deg her.

Logg inn

Marnar seniordans

Vi er en gruppe seniordans,startet i 2008, og har hatt opptil 45 medlemmer. Vi er organisert gjennom Seniordans Norge (SN),og har som formål å skape kontakt og bryte isolasjon blandt eldre gjennom å få kunnskap om eget og andre lands dansekulturer. Vi danser til rytmene fra swing, vals, tango, reinlender m.fl. Vi har instruktører med alle grunnkurs og flere videregående kurs, og det gis instruksjon før og gjennom dansen. Vi møtes til en 2 timers økt hver mandag, i gymsalen, Laudal skole. Fin musikk, danseglede, hjernetrim, fellesskap og nettverk er essensen, og dette gledes vi av, og gleder oss til. Dette er god trim, og et sosialt treffsted for menn og damer i alle aldre! Bare kom og prøv!

Manneskaret 7
4534 Marnardal
Kontakt: Inger Grande Kråkeland

Telefon: 464 30 799

Faste aktiviteter:

Det er gjennomgående dans på treningskveldene, og vi har sammenkomster og festligheter i regi av regionene, dansetreff på nasjonal basis. Vi har hatt årlige turer lokalt, og landsstevne nasjonalt.