Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Koronavirus

Her har vi samlet aktuell informasjon om koronavirus, vaksinasjon og tiltak.
Bestill time til vaksinering | Bestill koronatest | Nyhetsoversikt | Alt om korona

Aktuelt

Nå er det her du skal møte når du skal ta koronavaksinen

Kommunens vaksinekontor har flyttet fra Hald internasjonale skole til Doneheia 36 på Jåbekk industriområde i Mandal. Nå er det her du skal møte til vaksinering.

Personer i noen risikogrupper blir fremdeles vaksinert hos fastlegen sin og får innkalling fra fastlegen.

Vaksinekontor: Vaksinekontoret (det mørke bygget) har flyttet til Doneheia 36. Bildet er tatt ovenfra. Når du kommer kjørende opp Doneheia ligger Vaksinekontoret vis a vis Teknisk drift, på venstre side av veien.

Råd for feiring av barnebursdager

Barn i samme barnehage- eller barneskolekohort kan møtes og feire bursdager med et nødvendig antall voksne personer som tilretteleggere, men må følge gjeldende råd og regler.

Bursdags bilde

Trenger du noen å snakke med?

Mange barn og unge opplever at det er vanskelig og utrygt å være mye hjemme i korona-tiden. Når ting blir vanskelig og du trenger noen å snakke med, eller du er bekymret for barn og unge som ikke har det bra, finnes det noen du kan kontakte. Her er en oversikt over telefonnumre eller chattjenester som kan hjelpe deg.

barnevern bilde

Information in several languages to travellers arriving in Norway

To improve infection control, several measures have been introduced regarding travel to Norway. All persons travelling to Norway from red countries/regions are required to familiarise themselves with important information about entry registration, entry quarantine, test obligation and quarantine hotels. 

travel

Besøksregistrering på serveringssteder

Fra 12. oktober må alle serveringssteder med skjenkebevilling registrere navn, telefonnummer og tidspunkt for besøk på alle sine gjester, og slette listene etter 10 dager. Lindesnes kommune oppfordrer serveringssteder uten skjenkebevilling til å gjøre det samme.  

Det holder at familiegrupper registrerer ett telefonnummer.

Registreringsblokk

Negativ koronatest betyr ikke nødvendigvis at du kan tilbake til jobb og skole

Kommuneoverlegen får tilbakemeldinger om at det er flere som tror de kan gå tilbake til jobb og skole hvis de har luftveissymptomer, men tester negativt på koronatesten. Dette er feil.
En negativ test forteller bare at du ikke er smitteførende den dagen testen tas. Så lenge man har luftveissymptomer skal man holde seg hjemme til dagen etter symptomfrihet.

Koronavirus