Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Koronavirus

Her har vi samlet aktuell informasjon om koronavirus, vaksinasjon og tiltak.

Bestill time til vaksinering Bestill koronatest  Nyhetsoversikt

Status for vaksineringen i Lindesnes kommune

Nå er 36,4 prosent av alle over 18 år i Lindesnes kommune vaksinert mot koronaviruset med en eller to doser.

• Vi er stort sett ferdig med å vaksinere de over 65 år.
  • I uken som kommer vil en del doser gå til annengangsvaksinering og vaksinering av personer i moderat risikogruppe.
  • I slutten av neste uke vil vi åpne opp for at personer i aldersgruppen 60-64 år kan bestille time til vaksinering selv via kommunens nettside. Vi starter vaksineringen av denne gruppen i uke 25.
Koronavaksinering i Lindesnes kommune (6)

Lindesnes sommerskoletilbud 2021

Denne sommeren utvider vi ferietilbudet med gratis sommerskole for alle barn og ungdom i grunnskolen i Lindesnes. Det blir mange flotte aktiviteter, noe for enhver smak. Bli med, meld deg på, vi gleder oss til å møte deg!

Sommerskole (1)

To nye smittetilfeller 31. mai

En mann i 20-årene og en mann i 50-årene testet positivt på koronaviruset i Lindesnes kommune 31. mai.

Koronavirus og logo[2]

Anbudskonkurranse fysioterapi

Lindesnes kommune søker autorisert fysioterapeut til behandling av innsatte i Agder fengsel, avdeling Mandal.

Fysioterapi
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |