Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Nyheter

Nå skal første spadetak tas!

I desember 2023 bestemte kommunestyre at byggingen av nytt omsorgssenter og helsehus kunne starte. Mandag 26. februar kl 09:00 møtes kommunen og Skanska for å ta første spadetak på Orelunden.

Et stort og et mindre rødt bygg plassert på Orelunden

Eiendomsskatt 2024 til offentlig ettersyn

Kommunestyret i Lindesnes kommune har vedtatt eiendomsskatt for 2024.  Med hjemmel i eiendomsskattelovens § 15, legges skattelister ut til offentlig ettersyn i perioden 23. februar til 5. april. Innbyggertorvene i Buen Kulturhus, Kulturtorvet på Vigeland og Marnar Aula bistår med tilgang til skattelistene ved behov.  

eiendomsskatt bilde

Fakturaer på kommunale avgifter og eiendomsskatten er nå sendt ut

Det er 1. termin som faktureres nå, med forfall 20. mars. Vi gjør oppmerksom på at denne fakturaen er avregningsfaktura for vann og avløp.  Det er også fakturert eiendomsskatt for 1. kvartal, uavhengig av om du har månedlig eller kvartalsvis termin. 

Fakturaen er også skatteseddel for eiendomsskatt. Her finner du informasjon om skattetakst, skattenivå, beregnet skatt og klagefrist. 

Eiendomsskatt

Vil du bli meddommer?

Lindesnes kommune skal oppnevne meddommere til Kristiansand tingrett, Agder Lagmannsrett og Jordskifteretten for perioden 2024-2028. Å være meddommer er en viktig samfunnsoppgave og en samfunnsplikt.

Meld din interesse innen 18. mars.

Dommerklubbe, foto: Tingey Injury Law Firm, Unsplash

Styrketrening for menn med kreft

Det foreligger overbevisende dokumentasjon på at trening før, under og etter kreftbehandling gir bedre helse, livskvalitet og mestring. I tillegg er det også trygt når man tar hensyn til pasientens egne forutsetninger.  

Mann som trenger styrke med vektstang

Tilskudd til "grønne møteplasser"

Velforeninger/ tilsvarende kan søke om midler til å oppgradere sine nærområder/ grønne møteplasser. I 2024 er det satt av kr 200.000,- som skal fordeles. 

Søknadsfristen er 7. april 2024.

Grønne møteplasser