Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Speilen Isbane åpner mandag 5. desember

Gladmelding til alle store og små skøyteentusiaster. Mona og Hilde Karin i vei og grønt avdelingen vår har jobbet iherdig med å klargjøre isbanen - og nå er den klar. Mandag. 5. desember kl. 14.00 åpnes Speilen isbane for skøytesesong.

SpSpeilen isbane er snart klar for skøytesesong

Budsjettet vedtas 15. desember - Her er formannskapets forslag

Kommunens budsjett for 2023 og handlingsplan for de fire neste årene ble behandlet i formannskapet 24. november, og skal endelig vedtas i kommunestyret 15. desember. Det kom inn tre forslag til endringer av rådmannens budsjettforslag. Det var budsjettforslaget til AP, MDG, KRF, V, SP og SV som fikk flertall og ble vedtatt som innstilling til kommunestyret. Budsjettforslaget ligger ute til offentlig ettersyn frem til kommunestyrets behandling.

Illustrasjon budsjett

Dagsturhytta skal hete Aurebu

Denne uka ble navnekonkurransen for dagsturhytta avsluttet. Det kom inn 72 forslag til navn som juryen har vurdert. Noen navn ble foreslått flere ganger. Tusen takk for det gode engasjementet rundt dette!

Dagturhytta og bilder av området rundt

Distriktsvennlig vernepleierutdanning

Høsten 2023 blir det mulig å ta en bachelor i vernepleie fra Universitetet i Agder, og samtidig kombinere det med livet du lever i Lister, Dalane eller Lindesnes.

Det åpnes for søk 1. februar og søknadsfristen er 15. april.

Distriktsvennlig bachelor i vernepleie

Hjelp til jul - har du lyst til å bidra?

Det er flere frivillige organisasjoner som engasjerer seg for å hjelpe folk med mat og gaver til jul, og det arrangeres også julaften for enslige og enslige foresatte med barn.

Julegave Foto: Kira auf der Heide