Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Høring om nærskolerett og skolekretsgrenser

Forslag til ny veileder for praktisering av nærskoleretten og nye skolekretsgrenser i Lindesnes kommune er nå ute på høring. Du er velkommen til å komme med innspill. Høringsfrist: 3. juni 2022.

De nye skolekretsgrensene vil gjelde for elever som flytter til kommunen etter 1. november 2022 og for alle elever som skal starte i 1. og 8. klasse høsten 2023. Skolekretsgrensene har ikke tilbakevirkende kraft, det vil si at elever som allerede har begynt på en skole, kan fortsette på samme skolen, uavhengig av nye skolekretsgrenser.

Høring om skolekretsgrenser og nærskolerett

Se kommunestyrets møte på kommune-TV

Kommunestyret har møte torsdag 19. mai kl. 17.00 i kommunestyresalen i Mandal. Møtet er åpent for publikum,men du kan også se det direkte eller i opptak på kommune-TV via pc, mobil eller nettbrett.

Kommune tv logo med trær blå

Ga råd til arbeidet med temaplan for mestring

Lindesnes kommunestyre har vedtatt å lage en temaplan for mestring, og nå har kommunens råd og utvalg gitt sine råd til mandatet for planarbeidet. Ett av mange tema som rådene trakk fram som viktige for mestringsplanen, er at alle uansett er gode nok!

20 engasjerte representanter deltok på samlingen for å gi råd til mandat for temaplan mestring. Deltakerne ble delt inn i grupper på tvers av tilhørighet

Jordsmonnkartlegging i Lindesnes

NIBIO (Norsk Institutt for Bioøkonomi) har planlagt jordsmonnkartlegging i Lindesnes kommune i perioden:

• 25. april – 20. mai (uke 17 - 20) og
  • 19. september – 21. oktober (uke 38 - 42)
Jordsmonnkartlegging, dame