I 2020 ble Lindesnes en ny kommune slått sammen av gamle Lindesnes, Mandal og Marnardal kommuner. Kyrre Jordbakke er rådmann i Lindesnes og Even Tronstad Sagebakken er kommunens ordfører.

Mandal er kommunens by, og vi har de seneste årene hatt en formidabel by- og stedsutvikling, med et godt handelstilbud og et næringsliv i vekst. Byen ligger en snau halvtime unna Kristiansand med bil. 

Lindesnes er en attraktiv kommune å bo i, med gode bo- og oppvekstmiljøer, og gode muligheter for jobb og utdanning. Kommunen har et rikt kulturliv, levende by og bygder, flotte naturområder fra hav til hei, og et mangfoldig aktivitetstilbud for innbyggere i alle aldre.

Vi har en rik og variert natur som gir godt grunnlag for landbruk, fiske og havbruk. Vi har to lakseførende elver, Mandalselva og Audnaelva, som gir gode muligheter for rekreasjon, friluftsliv og reiseliv. Vi har et godt klima og en fantastisk skjærgård, noe som bidrar til at innbyggertallet i kommunen mer dobler seg i sommermånedene når turistene finner veien hit.

Jobbe i Lindesnes? 

Som en av de største kommunene på Agder har vi stadig behov for nye, engasjerte og flinke medarbeidere innen mange ulike yrkesretninger. Kunne du tenke deg å jobbe i Norges kanskje aller fineste kommune, helt på sydspissen, finner du oversikt over alle våre ledige stillinger her.  

Velkommen til Lindesnes - et godt sted å bo, leve og arbeide - kun en halvtime unna Kristiansand.