Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Lindesnes kommune ønsker å takke alle som bidro under årets TV-aksjon

TV-aksjonen 2022 går til Leger uten grenser sitt arbeid for å gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det mest.

Pr 26.10.22 er det samlet inn hele kr. 980 318 i Lindesnes kommune! Dette hadde ikke vært mulig uten deres hjelp og bidrag. Så igjen, tusen takk!

Logo TV-aksjonen 2022

Vi har testet badevannet

Vi tester fortsatt badevannet, og kvaliteten er god de aller fleste steder! Hver uke i sommer er det tatt prøver av badevannet i Lindesnes. Resultatene legges ut her fortløpende.  

Barn bader

Hva gjør jeg hvis jeg tråkker på en Dvergfjesing?

Dvergfjesing ble observert på Mandals strender første gang i fjor sommer, blant annet på Sjøsanden. Vi har til nå ingen sikre observasjoner fra i år, men det er ikke umulig at dvergfjesingen har kommet til norskekysten for å bli. 

bilde av fisken dvergfjesing

Tjortedal turisthytte ble offisielt åpnet søndag 26. juni 2022

Nærmere førti store og små hadde tatt sykkelen eller beina fatt til Tjortedal for å være med på åpningen av turisthytta som ligger i nedre Hålandsheia i Mandal. Ordfører Even Tronstad Sagebakken holdt en fin åpningstale, og de frammøtte koste seg med vafler, kaffe og aktiviteter i sommervarmen.   

Tjortedal turisthytte

Styrker integreringsarbeidet med aktivitetskoordinator

Lindesnes kommune styrker arbeidet med integrering av bosatte flyktninger og har ansatt Johanna Dalehaug Aasland i en prosjektstilling som aktivitetskoordinator i Mandal frivilligsentral.

Aktivitetskoordinator i Mandal frivilligsentral

Lindesnes kommune søker samarbeid om dagsturhytta

Lindesnes kommune skal bygge dagsturhytte på Epleneset ved Aurebekksvatnet. Vi ønsker å inngå avtale om tilsyn, drift og vedlikehold av dagsturhytta med en lokal frivillig aktør, mot kompensasjon.

Vi inviterer frivillige lag og foreninger som er interessert i å ta kontakt!

Dagsturhytta Agder