Trenger du tjenestebevis/ansattbevis/attest?

Ta kontakt med din nærmeste leder. Dersom du ikke jobber i kommunen lenger, kan du sende e-post til post@lindesnes.kommune.no og oppgi arbeidsstedet du jobbet på sist.

Ansvarsområde

  • Personal og lønn har det overordnede ansvaret for å ivareta kommunens arbeidsgiverpolitikk, organisasjonsutvikling og helse, miljø- og sikkerhetsarbeid. Dialogen med stab og enhetene er sentralt i dette arbeidet.
  • Avdelingen har ansvar for rett lønn til rett tid til rett person, refusjoner og for gjennomføring av alle typer lokale lønnsforhandlinger. Har du som ansatt spørsmål om lønn, må dette rettes til din nærmeste leder. 
  • Til stab og enhetene kan vi tilby spisskompetanse på tolking av lov- og avtaleverk, lokale reglementer og retningslinjer, tilsettingsarbeid, personalsaker, pensjonsordning og personforsikring. Vi kan veilede i arbeidsmiljøutvikling og konflikthåndtering.
  • Avdelingen gir generell rådgivning innen lønn, fravær, personal- og organisasjonsutvikling. Videre bidrar vi med koordinering av kommunens lærlinger, kompetanseutvikling for ledere og merkantile, prosjektarbeid og prosessarbeid. Vi arbeider ut fra en målsetting hvor lederne i Lindesnes kommune skal være dyktige på å ivareta sine personalressurser til beste for innbyggere og brukere av tjenestene.
  • Hele kommunen skal arbeide for å få trivsel, trygghet og nærvær på arbeidsplassene med et stort fokus på heltidskultur.